Hjem Social Bjæverskovhus Kvindekrisecenter Under ophold Dagligdag og aktiviteter

Dagligdag og aktiviteter

Vores tilbud til kvinderne og børnene mens de bor på Bjæverskovhus.

Samtalesalonen 

Samtalesalonen er en samtalegruppe for dig og de andre kvinder, der bor i huset og med vores to dygtige terapeuter. Samtalesalonen foregår en gang om ugen hvor I kan tale om forskellige temaer og problemstillinger. Du bestemmer selv, hvor meget du ønsker at dele i gruppen, og alle har tavshedspligt. I gruppen får du nye redskaber, som kan hjælpe dig til et liv uden vold.

Satellitten

Fem gange om ugen har vi aktiviteter, som vi kalder for Satellitten. Det er aktiviteter for dig og dine børn – og nogle gange er det kun for børnene. Vi laver forskellige aktiviteter, som kan være kreative projekter, udendørsleg, bål, forberedelser til vores traditioner osv. Ideer fra dig tager vi også gerne imod. Der er også ungdomssalon og børnesalon, som er samtaler for vores børn og unge sammen med vores børnerådgivere.

Fællesspisning

En gang om ugen er der fællesspisning, som vi håber, du og dine børn vil deltage i. Det koster 20 kr. pr voksen og 10 kr. pr barn at deltage og det er børnene sammen med to voksne, der forbereder maden, imens du er til beboermøde.

Aktiviteter og traditioner

På Bjæverskovhus ønsker vi, at der løbende er nogle gode aktiviteter, som både du og dine børn kan deltage i. Ud over de faste ugentlige aktiviteter og gøremål, hænger der en aktivitetskalender i køkkenet, hvor du kan se, hvad der sker. Der kan f.eks. være tilbud om yoga, mindfulness og afspænding, strikkeklub, masterchef-konkurrence, temaaftener, filmaften, wellness osv. Der er også mulighed for at lave projekter i haven sammen med vores grønne frivillige eller bare dig alene.

Ugeplanen

Kontakt Bjæverskovhus Kvindekrisecenter

Ringstedvej 540
4632 Bjæverskov

Telefon: 21 69 30 62

Ring i dag
til Bjæverskovhus Kvindekrisecenter

21 69 30 62