Hjem Om os Om Forenede Care A/S

Et dansk omsorgsselskab

Forenede Care er en del af Forenede koncernen og tager sig af omsorg og pleje. Det startede i Sverige med Förenade Care A/B og senere i Danmark som Forenede Care A/S.

Forenede Care er et 100% danskejet familieselskab, der bidrager med professionel pleje og omsorg samt specialiseret rehabilitering inden for service- og sundhedsloven i privat regi og i offentlig-privat samarbejde.

Vi er en del af Forenede koncernen.

Historien går tilbage til 1998, hvor vi overtog driften af Malmös næststørste plejecenter, Segevångsgården. Med tiden voksede antallet af plejecentre drevet af Förenade Care A/B, og er nu oppe på 70 centre i Sverige.

I Danmark blev der i 2002 indført frit valg af plejehjemsplads, og i 2003 frit valg af hjemmepleje, herunder personlige pleje, hjælp til praktiske opgaver i hjemmet, madservice med videre. Fritvalgsordningen for praktisk hjælp og personlig pleje åbnede nye muligheder for health care i Danmark.

Med erfaringerne fra Sverige begyndte Forenede Care A/S at opstarte og overtage drift af plejecentre samt hjemmepleje i tæt samarbejde med danske kommuner. Vi driver ikke længere hjemmepleje, men har i stedet specialiseret os i centre, hvor folk bor hos os.

Forenede Care driver i dag Lokalcenter Bøgeskovhus i Aarhus Kommune, Langagergård Plejecenter i Greve Kommune og Hiort Lorenzen Plejecenter i Haderslev Kommune.

Foruden plejecentre ejer og driver vi Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter, Bjæverskovhus Kvindekrisecenter og Haslevhus Kvindekrisecenter.

I løbet af 2022 åbner vi Salbyhus Mandekrisecenter, Tårnbyhus LGBT+ Krisecenter og Bostedet Vejenhus.