Hjem Livet på plejecenter Aktiviteter og frivillige

Aktiviteter og frivillige

Forenede Cares plejecentre summer af liv og glæde. Vi tilrettelægger altid vores aktiviteter ud fra vores beboeres ønsker og funktionsniveau. Jævnligt bidrager frivillige med at give beboerne nogle ekstra oplevelser.

Indflytningssamtalen sikrer forventningsafstemning

Vores aktivitetsmedarbejdere koordinerer de daglige aktiviteter og deltager også til beboerens indflytningssamtale. Formålet er, at aktivitetsafdelingen fra starten kender beboerens livshistorie og interesser og tilrettelægger aktiviteter efter dette. Derved bliver samarbejdet med beboeren styrket. Samtidig er det også med at hjælpe personalet med at opdyrke venskaber på tværs, da de kender til beboernes fælles interesser. Det kan skabe nye venskaber på plejecenteret og give mulighed for at danne små grupper med beboere, som har samme interesser.

Vi har stor erfaring med at have frivillige tilknyttet vores centre. De yder en kæmpe indsats og er med til at give beboerne nogle gode og meningsfulde oplevelser i dagligdagen i tæt samarbejde med vores lønnede aktivitetsmedarbejdere.

Højtider og festligt lag

Foruden de daglige aktiviteter, så afholder centrene også deres faste årlige fester for beboerne og deres pårørende, som for eksempel påskefrokost, julefrokost og oktoberfest.

Aktivitetsmedarbejderne og de frivillige skaber liv og oplevelser

De frivillige gør det muligt for os at afvikle flere aktiviteter på samme tid, så vi kan tilgodese så mange beboeres ønsker som muligt.

De frivillige er sammen med aktivitetsmedarbejderne med til at sørge for, at vores beboere kan komme ud på dejlige cykelture flere gange om ugen, at der altid er en frisk dansepartner til rådighed, når vi en gang om ugen har erindringsdans, at flere kan få ordnet negle og masseret hænder til vores damehygge, at der er nogen at spille billard med til herrehygge, at der bliver afholdt gymnastik samtidig med, at der bliver spille petanque i haven. Og at alle – også dem som har brug for hjælp – kan også deltage ved det ugentlige banko samt ture til stranden, i Tivoli, på Bakken eller over og besøge et af vores andre plejecentre.

Aktiviteter og frivillige

På Forenede Cares plejecentre fyldes hverdagen med hygge, grin og oplevelser.

Personalet du møder

Vores dedikerede medarbejdere udfører deres arbejde med stor omhu og omsorg for den enkelte beboer.

Veltilberedt og sund mad

Vi gør en dyd ud af at hvert måltid skal være noget særligt. Mad laves som regel lokalt på plejecentrene.

Livskvalitet med dyr

På alle vores plejecentre har vi dyr og besøgsdyr. Det skaber liv og hjemlighed.

Dine pårørende er velkomne

Plejecentrene er åbne og vores beboeres familie og venner er hjerteligt velkomne – altid.

At rejse er at leve

Vi tager gerne på ferie både i Danmark og på ture til udlandet. Skal du med til sydens sol?

Merydelser til hverdag og fest

Det kan være rart at få lidt ekstra støtte i hverdagen. Hos os kan vi hjælpe dig med næsten alt.

Vil dine pårørende forkæle dig?

Vi ønsker at gøre det nemt og enkelt at forkæle et familiemedlem eller en god ven på vores plejecentre. Derfor har vi care-shop.dk

Vi driver tre plejecentre

Langagergård Plejecenter

Plejecenteret ligger i Karlslunde i Greve Kommune

Lokalcenter Bøgeskovhus

Plejecenteret ligger i Viby J. i Aarhus Kommune

Christians Have Plejecenter

Plejecenteret ligger i Solrød Strand i Solrød Kommune