Hjem Social Opholdsstedet Vejenhus For fagpersoner De fysiske rammer

700 kvadratmeter at boltre sig på

Opholdsstedet Vejenhus ligger i en landejendom, der er indrettet med et hovedhus og to længer. Alle bygninger er forbundet og indretningen rummer, at medarbejderen, som har rådighedsvagt om natten, kan opholde sig midt i huset og dermed være tæt på alle de unge.  

Indretningen af ejendommen lægger både op til, at de unge kan søge fællesskab med de øvrige unge i fælleslokaler, som er indrettet til opholdsrum, aktivitetsrum og fælles spisestue, men også til at den enkelte unge kan trække sig til mindre omgivelser og opnå den fornødne ro.  

Ejendommen er placeret på en stor naturgrund som naturligt lægger op til udendørsaktiviteter, herunder køkkenhave, bålplads og mulighed for indretning af rum til både motion og aktivitet samt mindre rum med plads til fordybelse. 

Vejenhus er hjemligt indrettet og hver ung har eget værelse og dele badeværelse med 2-3 andre unge. Der er hyggelige stuer med fokus på varme, hygge og fællesaktiviteter. I midten af i huset tilbereder husassistenten mad sammen med de unge, så duften kan sprede sig ud i alle kroge.

Kontakt Opholdsstedet Vejenhus

Stilundvej 25
6621 Gesten

Telefon: 24 80 66 70

Vejenhus er medlem af LOS

Opholdsstedet Vejenhus | Stilundvej 25 | 6621 Gesten | Telefon 24 80 66 70 | Vejenhus@forenede-care.dk