Hjem Om os Om Forenede Koncernen

En del af Forenede Koncernen

Forenede Care indgår i Forenede Koncernen, som er en dansk familieejet virksomhed inden for facility service og health care.

Forenede Care er en 100% danskejet familievirksomhed, der bidrager med professionel pleje og omsorg samt specialiseret rehabilitering inden for service- og sundhedsloven i privat regi og i offentlig privat samarbejde. Vi er en del af Forenede koncernen.

Forenede koncernen har udviklet sig til en af Nordens førende service- & omsorgskoncerner. Stifter af koncernen, Peer C. Krogh startede i 1957 sin virksomhed med spand, klud og konfirmationscykel for at cykle rundt i Københavnsområdet og pudse vinduer.

I dag består Forenede A/S af ca. 11.000 dedikerede medarbejdere, som dag og nat servicerer hundredtusindvis af danskere og svenskere med blandt andet rengøring, pleje og omsorg, vinduespolering og kantineløsninger.

Til trods for at Forenede Care er en del af en stor koncern er familiefølelsen mærkbar. Familien er stadig engageret i driften.

Vi har en flad ledelsesstruktur, hvor der ikke er langt fra driften til bestyrelsen. Alle arbejder sammen om, at Forenede Care leverer en god kvalitet, i alt hvad vi leverer.