Hjem Neuro For dig som fagperson Forskning

Forskning

Hos Forenede Care Neuro er vi opmærksomme på den nyeste viden inden for neurorehabilitering. Derfor går vi op i at hele tiden udvikle os. Herunder kan du læse mere om vores tidligere og nuværende forskningsprojekter.

Deep Oscillation, som middel til symptombehandling hos neurologiske borgere med dysfagi

En afrapportering udarbejdet af Christa Bendell, udviklingsterapeut hos Forenede Care Neuro, januar 2021.

Quantstroke

Kan måden du bruger din smarttelefon på, forudsige, hvordan du har det? – data fra personer, der har oplevet en apopleksi.

Vi deltager i dette forskningsprojekt ved at indlevere data til forskningsenheden på Regionshospitalet Hammel Neurocenter. Projektet er et samarbejde mellem Hammel Neurocenter/Aarhus Universitet og Universitet af Leiden, Nederland.

Validitet, reliabilitet og anvendelighed af undersøgelsesredskaberne CAM og SAM

Vi deltager i et projekt som udføres i samarbejde mellem Parker Instituttet, Syddansk Universitet, Professionshøjskolen UCN og Københavns Professionshøjskole. Projektet omhandler validitet, reliabilitet og anvendelighed af de danske versioner af undersøgelsesredskaberne CAM (Clinical Assessment of Modes) og SAM (Selv-Assessment of Modes).
Redskaberne belyser hvordan ergoterapeuter og deres borgere samarbejder og hvordan deres relation er. De belyser hvilke modi terapeuterne anvender og hvilke modi borgeren ønsker anvendt i samarbejdet.

Bliv klogere på neurorehabilitering

Ved tilmelding får du straks din e-bog med gode råd, tips og tricks for dig, der arbejder med borgere med erhvervet hjerneskade. Du tilmeldes samtidigt Forenede Care Neuros nyhedsbrev, som du når som helst kan afmelde.