Hjem Neuro For dig som fagperson Specialiseret tværfagligt botræningstilbud

Specialiseret tværfagligt botræningstilbud

Et midlertidigt men længerevarende botræningstilbud for unge med erhvervet hjerneskade mellem 18-35 år.

Målgruppe

Formål

Faggrupper

Ringstedhave Botræning er for borgere i alderen fra 18 til 35 år med erhvervet hjerneskade og/eller andre neurologiske lidelser.

Vi er et botræningstilbud der tilbyder en høj specialiseret neurorehabilitering efter Serviceloven §107.

Vi har 4 kørestolsvenlige lejligheder med eget stort badeværelse. Derudover har vi hyggelige kørestolsvenlige indendørs- og udendørsfaciliteter.

Tidlig indsats er afgørende for resten af livet

Tidspunktet for hvornår hjerneskaden indtræffer er særlig vigtig. Skaden kan give den unge særlige udfordringer hvis den indtræffer før hjerne og identitet er færdigudviklet. Erfaringerne og forskning viser, at mennesker motiveres, udvikles og trives i samværet med ligestillede jævnaldrende. Derfor har vi hos Ringstedhave Botræning et miljø, der tager udgangspunkt i de enkelte borgers interesser, ønsker og værdier. Vi lægger særlig fokus på at genskabe og udvikle funktioner og kompetencer, således at den enkelte på sigt kan komme ud i egen bolig.


Har du spørgsmål?

Kontakt Anja Birk Christiansen, teamleder hos Ringstedhave Botræning

Ole Hansens Vej 7
4100 Ringsted

Telefon: 40 76 02 67

Bliv klogere på neurorehabilitering

Ved tilmelding får du straks din e-bog med gode råd, tips og tricks for dig, der arbejder med borgere med erhvervet hjerneskade. Du tilmeldes samtidigt Forenede Care Neuros nyhedsbrev, som du når som helst kan afmelde.