Hjem Neuro For dig som fagperson Arbejdsevneforløb Følger efter hjernerystelse

Følger efter hjernerystelse

Vi tilbyder neurofaglig funktionsevnebeskrivelse og arbejdsevneforløb

Tidlig indsats giver kortere sygdomsforløb

Følger efter hjernerystelse kan være kompleks, da der kan være mange forskelligartede symptomer. Det kan være svært for både borger og sagsbehandler at gennemskue, hvordan indsatsen skal tilrettelægges i forhold til tilknytning til arbejdsmarkedet. Sygeperioden kan blive længere end nødvendigt fordi sygdomsbilledet er diffust.

Hos Forenede Care Neuro tilbyder vi at afdække sygdomsbilledet samt at støtte sagsbehandler og borger i den videre proces i forbindelse med vurdering af fremtidig tilknytning til arbejdsmarkedet.

Vores erfaring er, at jo tidligere afdækning af funktion/arbejdsevne sker, jo mere sandsynligt er det, at borgeren bevarer sin arbejdsidentitet og ikke kommer langt væk fra arbejdsmarkedet.  

Hos os er der kun én indgang for vores samarbejdspartnere

I får tildelt en koordinerende socialrådgiver, som er tovholder på forløbet fra start til slut. Socialrådgiveren er bindeleddet mellem jer og det neurofaglige team.  

Brug for mere information om funktions- eller arbejdsevnevurdering?

Kontakt socialrådgiverne, Linda Colberg Møller eller Anne Arboe

Telefon: 29 21 94 14

Telefon: 20 18 22 49

Bliv klogere på neurorehabilitering

Ved tilmelding får du straks din e-bog med gode råd, tips og tricks for dig, der arbejder med borgere med erhvervet hjerneskade. Du tilmeldes samtidigt Forenede Care Neuros nyhedsbrev, som du når som helst kan afmelde.