Hjem Livet på plejecenter Lækker hjemmelavet mad

Sammen om lækker mad

Vi gør en dyd ud af at hvert måltid skal være noget særligt, derfor spiser vores beboere og personale sammen. Sådan skaber vi hjemlighed og fremmer lysten til at spise.

Medbestemmelse over menuen

Som udgangspunkt er der køkkener på vores afdelinger, som selv kan bestille varer hjem, hvis en beboer har et særligt ønske.

Under de forhold er beboerne med til at bestemme menuen til fx fødselsdage og andre mærkedage. På månedlige beboermøder taler vi også om madønsker.

Vores køkkener udarbejder menuplaner for en måned ad gangen. Disse offentliggøres på vores hjemmeside under det respektive plejecenter.

 

Vi værner om det gode måltid

Hos Forenede Care anses mad, måltider og ernæring som noget der rummer et stort potentiale i forhold til at skabe det gode ældreliv. Vores erfaring viser os, at måltidernes tilberedelse og udseende har stor betydning for, hvor meget vores beboere spiser. Derfor går vi op i, at vores mad er velduftende, smager dejligt og ser indbydende ud. Måltidet skal tale til beboernes sanser og sikre, at de spiser tilstrækkeligt.

På de fleste af vores centre, laver vi maden fra bunden. Det er af friske råvarer og gerne efter sæsonen. Vi bruger et minimum af halvfabrikat. Samtidig sylter vi selv, laver marmelader mm. og vi dehydrerer restvarer for at sikre optimal brug af alle råvarer.

Nogle kommuner kan vælge at købe maden udefra. Det har vi også gode erfaringer med og lægger mindst lige så meget energi i at samles om bordet, når andre har lavet lækker mad til os.

Dine pårørende er velkomne

Plejecentrene er åbne og vores beboeres familie og venner er hjerteligt velkomne – altid.

At rejse er at leve

Vi tager gerne på ferie både i Danmark og på ture til udlandet. Skal du med til sydens sol?

Merydelser til hverdag og fest

Det kan være rart at få lidt ekstra støtte i hverdagen. Hos os kan vi hjælpe dig med næsten alt.

Vil dine pårørende forkæle dig?

Vi ønsker at gøre det nemt og enkelt at forkæle et familiemedlem eller en god ven på vores plejecentre. Derfor har vi care-shop.dk

Vi driver tre plejecentre

Langagergård Plejecenter

Plejecenteret ligger i Karlslunde i Greve Kommune

Lokalcenter Bøgeskovhus

Plejecenteret ligger i Viby J. i Aarhus Kommune

Christians Have Plejecenter

Plejecenteret ligger i Solrød Strand i Solrød Kommune