Hjem Ældre Lokalcenter Bøgeskovhus Arbejd på Bøgeskovhus Elevpladser som sosu

Elevpladser som sosu

Bliv sosu-elev på Bøgeskovhus. Du får en fast vejleder og dygtige kolleger, der er klar til at hjælpe dig godt på vej.

Social- og sundhedshjælperelev på Bøgeskovhus

Har du mod på en uddannelse, hvor empati, omsorg og kvalitet spiller en væsentlig rolle, så er det hos os, du skal blive social- og sundhedshjælperelev.

Du får en fast afdeling tilknyttet og derved også et fast team af kollegaer. Der vil være flere vejledere, men du vil også er have en primær vejleder, som er tilknyttet din afdeling.

Du får individuel og fælles undervisning undervejs, og måske med de andre elever/studerende som er på stedet.

Vi stræber efter at målrette forløbet, så det det passer bedst muligt til dig, og har du mod på at prøve en masse forskelligt, så forsøger vi også at opfylde dette, ud fra det niveau du skal være på.

Vi arbejder målrettet mod at du opfylder dine uddannelsesmål og tilrettelægger undervisningen derefter.

Du ansættes hos Forenede Care, Lokalcenter Bøgeskovhus og er hos os i hele perioden, når du ikke er på skole.

Obs. vi har ikke flere hjælperpladser i 2023, men søg gerne for 2024.

Social- og sundhedsassistentelev (og EUX) på Bøgeskovhus

Brænder du for at være den næste dygtige frontløber i sundhedsvæsenet og kan du se dig blive uddannet et sted, hvor der er mange faglige og personlige udviklingsmuligheder?

På Bøgeskovhus tilknyttes en fast afdeling og team, hvor der er en fast vejleder. Du indgår i et samlet team af flere elever både på afdelingen og i hele huset, så I sammen har et fælles læringsrum, hvor I kan sparer med hinanden og på forskellige niveauer, det giver en rigtig god dynamik i undervisningen.

Du vil få mulighed for at få berøring med mange faglige områder og få afprøvet hvad du synes er interessant. Det er nemlig fordelen med vores store hus. Du får også mulighed for at afprøve alle vagtlagene, for at se hvad assistentens rolle er på de forskellige tidspunkter af døgnet. Det er også godt at se hvordan de samme borgere kan være forskellige over døgnet.

Du kommer til at have både mono- og tværfagligt samarbejde, på afdelingen og på tværs af huset. Du er tovholder på de borgerforløb du har, i samarbejde med vejleder. Du kommer til at dosere medicin, reflektere over praksis sammenholdt med teorien og meget mere.

Du ansættes hos Forenede Care, Lokalcenter Bøgeskovhus, og er hos os i første og sidste praktik, derudover er du i psykiatrien og i somatikken (hospitalet).

Obs. vi har ikke flere assistentpladser i 2023, men søg gerne for 2024.

Kontakt os og hør mere

Pia Rasmussen, vejleder

Telefon: 30 46 23 63

Lokalcenter Bøgeskovhus | Skovlundgårdsvej 55-57 | 8260 Viby J. | Telefon: 87 13 30 40 | Boegeskovhus@forenede-care.dk